Speciella turer*Kör en tank och spela paintbåll i ca. en-timmars-bilfärd från Budapest! Vill du leka krig? Vill du föreställa dig Budapest under andra världskriget och 1956? Hoppa bara in i en sovjetisk stridsvagn och kriget kan börja! Jag kör dig till slagfältet, vilket ligger ca. 50 km bort från Budapest och frågan är nu bara om du är redo för ditt livs krigsupplevelse!


Budapest från ovan

Njut av en 15 minuters helikoptertur och titta på Budapest från ovan! Är du ingen fan av modern teknik? Inget problem! Stig upp i en ballong och se staden med en resandes ögon från 1900-talets början.


Budapest – i kommunisternas fotspår

Låt oss gå tillbaka i tiden – minst ett par decennier. Vi kommer att se staden med en kommunists ögon... och med en bil från kommunisttiden: en Trabant. Missa inte erfarenheten att få köra en papper Jaguar – själva symbolen för livet bakom järnridån. I denna speciella stadstur kör vi även till Statyparken i Budapest.


Skjut med kommunismens vapen!

Eller vill du hellre spela cowboy, polis eller andra världskrig? Lite utanför Budapests centrum kan du skjuta vapen av 1900 talets olika historiska epoker och område. Så fyra av och se vem som träffar mest på måltavlan!

* Vissa av dessa programm måste organiseras i god tid innan själva resan. Så om du väljer ett av dessa programm, var så snäll och låt mig få veta det i god tid i förväg.